Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Könyvetaszorványba.hu csapata

E-mail cím: konyvetaszorvanyba@gmail.com

 

CSAPATUNK

 

  Dr. Pocsay Gábor – presbiter, nyugdíjas orvos, ötletgazda.
   
A gyulai református gyülekezet tagja vagyok, itt élek a családommal. Óvónő és fiatal anyuka révén különösen fontos szerepet játszik az életemben a magyar nyelv és hagyomanyaink ápolása, továbbadasa. Dr. Pocsay Gábor úr -a gyülekezetünk tagja és presbitere- említette ezt a kezdeményezést lelkes önkénteseket keresve munkájához. Így kerültem a Könyvet a szórványba kezdeményezés csapatába. Remélem küldetésünkön Isten áldása lesz és sikerül minél több értékes könyvet kijuttassunk a szórvanyban élő magyar testvereinkhez, ezáltal is segítve megőrizni magyarságunkat és összetartásunkat.

Téglásané Mülek Tímea

   
Szilágyi Sándor vagyok, a gyulai Református Egyházközség tagja.
1979-ben születtem Kárpátalján. Többek között szociális munkás diplomával rendelkezem,
melyet szeretnék kamatoztatni. Gyulán élek a feleségemmel együtt. A gyülekezetben különböző szolgálatokban szívesen veszünk részt.
Fontosnak tartom a határon túli magyarság megmaradásának segítését, ezért is vállaltam el a
“Könyvet a szórványba” programban való részvételt.
   
Szőke János vagyok, Gyulán születtem 1988.08.13.-án. Szociális munkásként dolgozom, a Gyulai Református gyülekezet tagja vagyok.
Számomra rendkívül nagy megtiszteltetés, hogy a Pocsay Gábor presbiter, főorvos úr által
kezdeményezett könyvet a szórványba csapat tagja lehetek. Én úgy gondolom, hogy Isten mindenkinek adott feladatokat, az én egyik feladatom, hogy tegyek a határon túli honfitársaim megmaradásáért, a magyar nyelv megmaradásáért, gyakorlásáért, sajnos a szomszédaink próbálják beolvasztani saját országukba, kultúrájukba magyar testvéreinket, éppen ezért
különösen fontosnak és kiváló ötletnek tartom, hogy a határon túli szórvány településekre, csapatunk közbenjárásával remélhetőleg, nagyon sok magyar könyv, cd-, dvd fog eljutni.
   

 

 

 

Írjon nekünk!

Loading

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.